Ja, ik wil dit huis in Stripheldenbuurt bezichtigen!

[contact-form-7 id=”1719″]

Huis kopen Stripheldenbuurt

 

In de Stripheldenbuurt in Almere heb je het gevoel dat je buiten woont door de natuurrijke omgeving. De Stripheldenbuurt ligt in Almere-Buiten en ligt zowel aan het bos als aan het water.Door de ruime voorzieningen in de wijk iseen huis kopen in deze wijk nog aantrekkelijker.

U kunt in deze wijk volop genieten van de natuur. De omgeving is bijzonder groen en waterrijk wat betekent dat er veel recreatieve mogelijkheden zijn. En u heeft verschillende basisscholen, een gezondheidscentrum en een supermarkt in de buurt. Voor gezinnen is een huis kopen in de Stripheldenbuurt erg aantrekkelijk. De wijk is bijzonder rustig en kindvriendelijk en door de natuur zijn er zijn veel speelmogelijkheden. Er is zelfs een natuurspeeleiland aangelegd waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken.

Een huis kopen in de Stripheldenbuurt geeft u de fijne mogelijkheid om een kavel te kopen en er een huis op te bouwen welke geheel naar uw wens is. De Stripheldenbuurt heeft verschillende boskavels en eilandkavels waar u een vrijstaand huis kunt bouwen. De eilandkavels liggen op verschillende schiereilanden en uw huis komt dan direct aan het water te liggen. De boskavels liggen op een ruim opgezette groene strook. Deze boskavels kunnen ook samengevoegd worden voor de bouw van een twee-onder-een kapwoning. Een groot voordeel van deze kavels is dat deze liggen in een wijk welke al grotendeels af is, inclusief voorzieningen. Indien u een huis wilt kopen in Almere zou een kijkje in de Stripheldenbuurt zeker de moeite waard zijn.